waterputten

Waterputten

Een waterput aanleggen is een duurzame oplossing voor eventueel watertekort in je tuin, maar het is ook een besparing op je waterfactuur. Een waterput kan worden aangesloten met een buitenkraan zodat je in de zomer gebruik kan maken van regenwater om de tuin te sproeien of planten water te geven.

Nieuwbouw oprit

Klinkerwerken

Met de juiste voorbereidingswerken geniet u binnen de kortste keren van een prachtig terras of oprit. Klinkers zijn erg stevig en duurzaam, maar voegen ook meteen een charmante uitstraling toe aan uw woning.

Graafwerken

Grondwerk

Een hobbelig gazon of een oneffen tuin vindt niemand erg leuk. Of u nu een terras wilt aanleggen, of een mooie oprit. Grondwerk dat uitgevoerd wordt door een professional zal u op lange termijn veel zorgen en ook kosten besparen.

Verhakselen

Verhakselen van bomen

Uw tuin moet een oase zijn waar u tot rust kan komen. Geen plek dus voor snoeiafval van bomen en grote takken. Ons machinepark is uitgerust met de juiste machines om korte metten te maken met al uw snoeiafval.

Bomen vellen

Vellen van bomen

Een boom kan ziek worden, een gevaar vertonen of gewoon in de weg staan. In al deze gevallen is het vellen van de boom de oplossing. Dit kan een lastig karwei zijn dat u best laat uitvoeren door een specialist met de nodige tools.

Plaatsen omheiningen

Plaatsen omheiningen

Nood aan wat meer privacy? Daar kunnen we van meespreken. Een stevige omheining is de perfecte oplossing om op een stijlvolle manier uw tuin af te bakenen tegen ongewenste ogen.

Gazon aanleg

Gazon aanleg

Voor het perfecte gazon is het van uiterst belang dat het terrein egaal wordt gemaakt. Goed grondwerk zorgt voor een stevige en vooral duurzame basis die u op langere termijn zal belonen. Dit werkje pakken we vakkundig aan.

Aanplanting

Tuin aanleg

Voor de tuinaanleg komen er verschillende factoren aan bod: Wat voor type tuin wilt u? Welke planten en bomen wilt u? Hoe wilt u de indeling? Wilt u een zwembad of vijver? Ons team helpt u stap voor stap op weg naar uw droomtuin.