Onze werkwijze

Een tuin dient niet enkel als decoratie, het is een uitbreiding van de woning. Het weerspiegelt volledig uw smaak en persoonlijkheid door het gebruik van verschillende planten, materialen en verlichting. U wilt er rust en stilte in vinden, maar een tuin mag ook praktisch zijn. Een vertrouwde omgeving waar u elke dag thuis kan komen. Op zoek naar een tuinwerker die uw visie tot leven zal brengen? Dan kan u beroep doen op Steven Massa Tuinwerken!

Machinepark

Tractor

Voor grotere werken zoals grondwerken maken we gebruik van de tractor. Daarbij is deze machine multi-functioneel en kunnen we zo efficiënt te werk gaan.

Houthakselaar

Een houthakselaar ofwel versnipperaar is een machine die in de groene sector gebruikt wordt voor het hakselen van groenafval zoals takken en stammen.

Grondzeef

Onze grondzeef wordt gebruikt voor het ziften van aarde. Hierdoor kunnen we uw oprit of terras op een optimale manier aanleggen.

Containers

We beschikken over containers van 20 en 30 m³. Deze containers worden gebruikt voor allerhande taken zoals grond wegbrengen en aanleveren of voor de aanleg

Kraan

Onze kraan zorgt ervoor dat we snel graafwerken kunnen uitvoeren. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij grondwerken en tuin aanleg.

PROJECTEN IN DE KIJKER